Niech ktos napisze kto juz ma taki interfejs do swojej skody jak ta moja czyli Oktawia I twin power plus 2008rocznik.Wiem ze koledzy chcecie dobrze i doradzacie rozne kabelki bardzo tanie,ale czytam na forach innych i dodatkowo otworzylem str na allegro wpisujac interefs albo vag +can i wyskoczylo pare str i po kolei wysylalem zapytania o moj rocznik i kabelek jki dzialalby i kazdy roznie napisal ttylko wspolnie odpowiezieli ze te tanie nie beda chodzic dopiero najtanszy to dominator za 279zl. Szukam jakis dobry co mozna sie pobawic w korekty licznika(chcialem wymienic na biale zegary i wbic sobie licznik stan) a na dole pare np co mi odp na moje pytania fachowcy z allegro(uzytkownicy sklepow) wiec co radzicie czy ktos kupil jakis interfejs i dziala to prosze odezwij sie....
...Witam
Do tego auta potrzebuje Pan interfejs z cyfrowa linia CAN. Taki jak na aukcji tylko z CANem kosztuje 400 pln. Do wyboru wersja po polsku lub angielsku.....
...Witam
W tym samochodzie jest magistrala CAN interfejs VAG KKL nie pasuje, zalecam kupno skanera diagnostycznego Dominator VW w cenie 379zł to jest najtańsze rozwiązanie....
...będzie taki adapter al z inną kostką może Pan kupić ten i napisać że ma być do skody z 2008 roku różnią się tylko kostką....
...witam ten interfejs ze skodą z tego rocznika nie bedzie działać prawidłowo wielu błędów może nie odczytać....
...Witam, niestety aktualnie nie posiadamy interfejsu obsługującego Pana samochód. Interfejs vag kkl 42zł nie będzie działał....
a tu ciekawostka ten niby ma pasowac ...Witam,
interfejs będzie pasował do Pana auta.
Pozdrawiam.
...Witam
Do tego auta potrzebuje Pan interfejs z cyfrowa linia CAN. Taki jak na aukcji tylko z CANem kosztuje 400 pln. Do wyboru wersja po polsku lub angielsku.....
...Witam
W tym samochodzie jest magistrala CAN interfejs VAG KKL nie pasuje, zalecam kupno skanera diagnostycznego Dominator VW w cenie 379zł to jest najtańsze rozwiązanie....
...będzie taki adapter al z inną kostką może Pan kupić ten i napisać że ma być do skody z 2008 roku różnią się tylko kostką....
...witam ten interfejs ze skodą z tego rocznika nie bedzie działać prawidłowo wielu błędów może nie odczytać....
...Witam, niestety aktualnie nie posiadamy interfejsu obsługującego Pana samochód. Interfejs vag kkl 42zł nie będzie działał....
a tu ciekawostka ten niby ma pasowac ...Witam,
interfejs będzie pasował do Pana auta.
Pozdrawiam.
Komentarz